Kalıcı Zayıflamak İçin Diyet

Kalıcı Zayıflamak İçin Diyet
Kalıcı Zayıflamak İmkansız Değildir!

Salı

Diyabetten Korunun

Diyabetten Korunun

Kalıcı zayıflama, birçok kilolu insanın başındaki bela diyabettir. Geçen gün, yani 14 Kasım Dünya Diyabet Günü'nde Türk Diyabet Cemiyeti "Doğru Beslen, Hareket Et, Diyabetten Korun" adı altında bir etkinlik düzenledi ve vatandaşların kan şekeri ölçüldü, vücut analizleri yapıldı. Normalde ihmal edilen bu testlerle farkındalık yaratılmaya çalışıldı. 

Kalıcı zayıflama, NTV'nin haberine göre; Türk Diyabet Cemiyeti'nin Kadıköy'deki genel merkezinde yapılan etkinlikte, katılan vatandaşların kan şekerinin ölçüldüğü, vücut analizlerinin yapıldığı kaydedildi.


gelişerek zayıflama
Kalıcı zayıflamanın tek adresi: Gelişerek Zayıflama


"Kalori Kısıtlaması" yazımızı okudunuz mu?


Kalıcı zayıflama, dünyada 415 milyon diyabet hastası olduğu ve bu sayının 2040 yılında 640 milyona ulaşması öngörüldüğü sözlere eklendi.

Kalıcı zayıflama, diyabet sadece bireylerin sağlığını değil, aynı zamanda ülkelerin iktisadi büyümelerini de etkiliyor. 

Kalıcı zayıflama, sağlık ve sosyal güvenlik sistemleri üzerinde de büyük bir yük oluşturduğuna işaret edilen cemiyet açıklamasında, bu yükü hafifletmenin, erken tanı ve tedavi ile birlikte diyabete zemin hazırlayan faktörlerin önlenmesini de içine alacak ulusal sağlık politikaları ile mümkün olduğu vurgulandı. 

Cemiyet tarafından yapılan açıklamada, şehirleşme ile beraber hayat ve beslenme tarzındaki değişiklikler ile diğer etkenlerin de etkisiyle diyabetin son sürat arttığı, hareketsiz yaşam, sağlıksız ve hatalı beslenme, genetik yatkınlık ve fazla kilolu olmanın Tip 2 diyabete zemin hazırladığı kaydedildi.

Buraya tıklayarak online zayıflama kilobekçiliği sistemi hakkında detaylı bilgi edinebilir, alanında profesyonel olan kilobekçileriyle mutlu, sağlıklı ve ideal kiloda bir hayat sürme şansını yakalayabilirsiniz.

Kilobekçileri Bana Ne Gibi Fayda Sağlayacak? videomuzu da izlemeden geçmeyin :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder