Kalıcı Zayıflamak İçin Diyet

Kalıcı Zayıflamak İçin Diyet
Kalıcı Zayıflamak İmkansız Değildir!

Perşembe

En hızlı Zayıflama Yöntemi

Kalıcı Zayıflamak için ilk kuralımız sağlıklı yaşam biçimini hayatımıza almak ve ufak tefek değişiklikler yaparak hayatımızda büyük değişikler olduğunu görebilmek.

Kalıcı Zayıflamak için yaptığımız her şey öncelikle hayatımızda kalıcı değişimlerin olmasıdır. Sağlığımızın korunmasıdır.

Bu yüzden önceliğimiz de bağışıklık sistemimizin güçlenmesi. Bağışıklık sisteminin güçlenmesi için yapılan pek çok şey zaten zayıfama için de yapılan şeylerin bir kısmını kapsamaktadır.

Obeziteyi önlemek ve hızlı zayıflamak için kişisel anlamda sorumluluklarımızın farkında olmamız gerekiyor; bu sorumluluk bedenimizi tanımakla başlayan bilinçli adımlarımızın her daim farkında olduğumuz bir süreci de kapsıyor denebilir.

Bu yazımızda daha çok besinlerin bağışıklık sistemi ve hızlı zayıflamak için nasıl değerlendirilip bilinçle kullanılabilirliğini anlatmaya çalışacağım.

Bedenimiz besin öğeleri ile birlikte bağışıklık sistemini koruyabilir; eğer ki doğru besin değerlerini doğru tüketim miktarları ile alabilirsek zayıflamak için ve sağlıklı yaşamak için ilk adımı atıyorsunuz demektir.

Besinler konusunda bilinçli olmak adına öncelikle hazır ürünlerin kullanımında sınırlandırmaya gitmelisiniz.

Ürünlerin “içindekiler” bölümünü kaç kişi okuyor hayatımızda? Kaç kişi bu ürünleri alırken besin değerlerini ve içeriklerini ele alıp da evine sokabiliyor? Ya da gerçekten içindekiler bölümünde yer alan “katkı maddeli ürünlerin” bedenimizi ve beynimizi nasıl uyuşturduğu, bağışıklık sistemimizi nasıl çökerttiğini bilsek kapımızdan içeri alır mıydık?

Tüketici firmaların yapacağı şey çok basit; insanların bu alanı okumaması ve dikkat etmemesi için olabildiğince minik ve görünmez hale getirmek , ya da ürünleri kod adları ile yazmak!

Fakat farkındalık düzeyi yüksek bilinçli bir tüketici o alanın farkında olur ve hatta bu tür ürünlerin zehir olduğunu bilerek önce kendini sonra da sevdiklerini zehirlemekten vazgeçer!

Hemen her ürünün içinde frutoz şurubu var mesela; karaciğerimizde doğrudan yağa çeviriyor aldığımız besinleri… Karaciğer yağlanmasının en büyük tetikleyicisi!

Ya da zayıflamak için aldığımız “diyet” ürünler beynimizin tamamen işleyişini yok ederek hem iştah mekanizmasını alt üst etmekte hem de “100 kalori” diye yediğiniz ürünün 1000 kalorilik acıktırma ve yapay açlık hissi yaratma etkisi ile sürekli yeme – yedikçe acıkma halini yaşatmaktadır. Üstelik yağı tuzu azaltılmış ürünlerin içeriğinde farklı yapay ürünler olduğu için insülin hormonunu da alt üst etmektedir.

MSG denilen “çin tuzu” olarak da ifade edilen ürün ise artık tüm hazır çorba, cips ve diğer ürünlerde bulunmakta; beyin hücrelerini önce hiperaktif edip sonra da yok edici etkisi bulunmaktadır.
Bağışıklık sisteminin yok olması ve çökmesi için bu kadfar ürünün bile varlığını bilmek rahatsız edici gelmedi mi?  Daha bilinçli daha doğru besin tercihler ile bir taşta iki kuşu vurabiliriz ; hem zayıflamak için hem de bağışıklık sistemini güçlendirmek için sadece ve sadece farkındalık düzeyimizi artırmamız yeterli!

Doğru ve sağlıklı beslenmenin yolu eski alışkanlıklarımızın yerine yenilerini eklemekten geçiyor ;

Abur cubur ürünleri kaldırıp yerine kuru meyveler, kuruyemişler koyabilirsiniz.

Salatalara, makarna ya da et ürünlerine eklenen toz karışım ve bulyonları evinizde bulundumayın; kendi karışımınızı kendiniz yapmayı deneyin.

Market alışverişlerine kesinlikle “aç” ya da “duygusal” sıkıntı yaşadığınız zamanlarda gitmeyin.

Meyveleri yemeklerin üstüne tercih etmeyin; bu durum kan şekerini yükseltmekle kalmaz yağ depolarının da artmasına neden olur.

Televizyon ya da bilgisyar ekranının karşısında tüketim alışkanlığınızdan vazgeçin ; bilinci kapattığımız için tüketimimizi ne kadar yaptığımızın farkında olmamızı etkileyecektir.

Ve her attığınız adım emin ancak adım adım olmalıdır. Sağlıklı beslenme ile birlikte bağışıklık sisteminde gözle görülür düzelmeler olduğu gibi hızlı zayıflamak için de adımlar atmış olursunuz. En azından zayıflama sürecinin %100lük diliminden %5 lik kısmını tamamlamış ve diğer bütüne dair eylemleri atmak için temel oluşturmuş olursunuz.

Bütünü görmek ve yaşamak adına hızlı zayıflamak için Kilobekçiliği online sistem ile değişimi kökten yaşama imkanınız olacaktır. 

HK Performans Zayıflatır! Bizlerle İletişime buradan geçebilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder