Kalıcı Zayıflamak İçin Diyet

Kalıcı Zayıflamak İçin Diyet
Kalıcı Zayıflamak İmkansız Değildir!

Salı

Zihin Bedenimizi Etkiler mi?

Kalıcı zayıflama, duygu-düşünce-davranış örüntüleriyle ortaya çıkan bilgileri derleyip toparlayarak üyelerinin zihinleriyle de ilgilenir. Çok yaygın bir örnek vardır, onu paylaşalım: Söğüt ağacı yaprağına alerjiniz olduğunu düşünelim. Temas ettiğinizde cildiniz kabarıyor, kızarıyor, kaşınıyor. Hekiminiz size alerji testi yapıyor: Önce gözlerinizi bağlıyor, ardından sağ kolunuza söğüt yaprağı sol kolunuza ise dut yaprağı süreceğini dile getiriyor. Sağ kolunuz hemen kızarıp kaşınmaya başlıyor. Sol kolunuzda ise her şey normal. Gözleriniz açıldığında doktor minik bir şaka yaptığını açıklıyor: Aslında kaşınan kolunuza dut yaprağı sürdüğünü, söğüt yaprağını ise sağ kolunuza sürdüğünü belirtiyor. 

Kalıcı zayıflama işte bu noktada üyelerinin zihniyle doğrudan iletişime geçmesini salık veriyor. Çünkü kalıcı zayıflama sizin sadece bedeninizle ilgili bir süreç değildir, aynı zamanda düşünceleriniz ve duygularınızla da ilgili bir süreçtir. Neye inanırsanız o olursunuz!

Kalıcı zayıflama, sinir, gerginlik, yalnızlık, umutsuzluk, sevgi, huzur, mutluluk, iyimserlik gibi salt soyut olmayan duygu ve düşüncelere kesinlikle odaklanıyor. Bu psikolojik durumlar zayıflık ve şişmanlık gibi bedenimizi fiziksel olarak aynı şekilde etkiliyor. Beynimiz bu duygu ve düşüncelerden hareketle bağışıklık sisteminden, organ, doku ve hücreler üzerinde değişiklikler yapabiliyor. 

Kalıcı zayıflama işi sizin tamamen inancınızla ilgilidir. Olumlu ve pozitif olduğunuz müddetçe başaracağınıza olan inancınız da artar. İnancın artması dururken neden artmamasını tercih edelim? Üstelik bizi bir arpa boyu yol bile almaktan uzak tutarken?

Buraya tıklayarak online zayıflama kilobekçiliği sistemine gelebilir ve hayatınızda neler başaracağınıza dair bir mucizeye tanık olabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder